Friday, 21 November 2014

I am 50 - Keanu Reeves

Oh...how sweet he is...
Hahaha...
Encik suami dah faham sangat dengan minat aku kat aktor yang sorang ini. Kiranya pelakon berkarektor ni mendapat tempat yang special di hati...ops! makan hati.
masa ni muda remaja giler...
Ok lah...aku minat dia tapi tak keterlaluan. Tak silap, minat dia berputik (chewaah) selepas aku minat Dean Cain - watak superhero...So aku minat masa belajar kat USM. Takdelah lama giler kan... So, takleh nak kata minat yang over. Tak semua movie dia aku tengok sebenarnya. Sebab aku tak suka sangat yang aksi macam The Matrix. Aku suka yang ala2 romantik, sweet tahap melting gitue.. Macam

1) Speed (aksi yang mendebarkan, sampai sekarang bila tengok rasa tangan terangkat sendiri- walaupun teknologi masa tu belum sehebat sekarang).
sebagai polis bernama Jack Traven
2) Sweet November (huk aloh....tomeinya dia)

Keanu ni kan ada masalah tau, masalahnya ialah muka dia tak nampak tua, walhal speed tu tahun 1994, Sweet November ni 2001, tapi cer tengok...ada pakai ilmu apa lah dia nie..
3) The Lake House (kan...perbezaan masa & zaman-memang aku suka genre yang ala2 back to the future nih)
gandingan dengan heroin asal gitue, tapi citer lain..selepas 12 tahun keanu dan sandra bullock berganding semula


ramai yang mesti anggap kalau dah hero kacak, mesti dia akan mantain selalu kan? Tapi tak silap 2 tahun lalu, Keanu Reeves pernah gemuk sampai tak kenal
leher dah tak nampak, badan tak sasa. hampir tak kenal

tapi tulah, setakat tu je..dia tampil dengan imej terbaru yang sesuai dengan umurnya yang separuh abad


dan video terbaru dia

3 comments:

  1. Ya, kau mmg minat dia ni dari dulu.. hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... wan...terharu nih..ko baca blog aku..kelakar pun ada..ni baru berkesempatan nak tengok balik..Hehe, TQ wan..anytg update k. Maklumlah aku dah tak buka fb..hehe..Tq wan

      Delete
    2. patutlah fb tu senyap sunyi :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.comon 12 November 2013