Tuesday, 14 June 2016

macam nak tukar blog tapi...

9 hari puasa
nak citer macam2 tapi satu2 ya.
Sekarang ni macam nak tukar template blog. Banyak rupanya template free tapi itu lah, nak tukar kang tetiba tak jadi, pastu yang asal lak hilang. Mau nangis. Wa haha. Nak kena upah jia jugalah. Buat sementara ni, pakai mana yang ada ja.

Berbalik fasal puasa. Alhamdulillah tahun ni budak2 macam dah boleh puasa penuh. Walaupun adakalanya macam banyak psikologi nak kena pujuk tapi berjaya dorang buat. Ok, itu saja. Maklumla. If bukan depan pc, banyak ja idea, kalau depan blog sendiri, lost.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.comon 12 November 2013