Saturday, 19 March 2016

Mac - bz macam feb juga..huhu

Hari ni 19Mac.
Walaupun mac belum habis, tapi masa terasa cepatnya berlalu. Aduyai.
Maklumlah
* aku jalani terapi & kuarantin pada 24 feb- 26 feb. Jumaat tu lak ct scan (resultnya next week).
* Pastu sambung cuti rehatkan badan lagi 2 hari - isnin & selasa.
* Masuk keja rabu (siapkan keja pending)
* Pengasuh lak minta cuti 4mac, 10-11 mac di kala aku memang bz glerrr...so terpaksa encik suami amik cuti & handle kids macam transit.
* khamis 3mac, siapkan benda2 macam pre judging, wall of fame, beli barang2 untuk di bawa ke aswara dan lain2.
* jumaat - budak2 dari rumah, aku lak handle few things - pastu menghala ke Aswara di hari jumaat okey...finalis dh start datang, buat macam goodie beg, tampal stiker kat kerusi untuk tetamu. reheasal dan lain2. balik pun dah sampai jam 12 tengah malam ke rumah.
* sabtu 5 mac - sehari suntuk di sini. (seb baiklah budak2 dah besar, at least dorang leh handle diri sendiri-sob2
* lepas event besar - memang penat gler, tapi datang juga keja isnin 7-11hb sebab ada plan lain-hehe, kemas barang, dan lain2.
*12hb sabtu ke Terengganu kul 3pagi bertolak, kononnya cuti sekolah ni mesti ramai orang- jalan lurus dan jauh ni jalan membuai, memang ngantuk aja. aku beberapa kali memang tertidur ja. haisy. seb baik pilot boleh control. harapkan aku memang ke laut ja. Sampai tengah hari, tengok cucu sedara dulu, pastu gerak ke kelantan.
* bercuti - rileks2, makan2, luangkan masa dengan family tersayang - ke Pengkalan Kubur -barang makin mahal & orang pun jarang2, - pelik- cuti sekolah orang tak balik kampung? atau takda orang cuti pun. Dok rumah jah - alasan ekonomi.
*15-16maca selasa&rabu - ke cherating pahang, beli kerpok lekor, main pool & pantai, sedut udara segar biarpun ekuinoks.
*17mac - asigment pagi & petang di Kajang - Agensi Anti Dadah Kebangsaan & Clear Herbs - assigment di harijadi ku. ehem2.
* lupa lak nak padamkan tarikh besday kat fb. huhu. tapi tq lah, at least ada orang ingat.
*18mac - asgmt fesyen & hantar soalan2. wah! kalut uols, dah hujung2
* 19mac - hari ini - masak, mop lantai
* 21,22 & 23 mac, last asigment dgn teks pun banyak lagi lum siap - DEADLINE
*23 mac - patutnya amik darah. tapi aku ingat nak skip. Sebab kalau pi memang tak sempat siap keja dik non. Ala, bagi ja alasan lupa kat doktor - so pakai ja result ct scan. (jangan tiru).
* 24 mac - jumpa doktor onkologi - weeee result- adesss.
* 26 mac - sabtu dira tuisyen. & meeting mia linus - semua pelajar tahun 1
* 27 mac - casting Guardian di IOI Mall Putrajaya
*28 mac - jumpa doktor endokrin
* 29-31 mac - rangka untuk next appoiment. Cer cite, bila masa nak menaip manuskrip kedua? wuwuwuwu

Pengsan


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.comon 12 November 2013