Wednesday, 7 June 2017

Tips tabah dengan agent krik krik

Fb pages cikviashifa/

Tips tabah dengan agent krik krik :-

πŸ’°kerap bagi voice note cerita pasal produk
πŸ’°ajar dorang mcm mana closing
πŸ’°konsistan send positive vibes
πŸ’°tanya apa masalah dorang utk close
πŸ’°tegas dalam mengajar
πŸ’°jangan terpekik2 panggil dorang respon . Kita buat je kerja kita
πŸ’°jangan berhenti MEMBERI tanpa mengharapkan balasan
πŸ’°konsisten buat semua ni


P/s :: jangan ingat bila sedut agent jual produk kita dia akan jadi aktif macam kita.
Tugas kita mengajar tanpa henti dan memberi tanpa penat.

Bila agent krik2x, konsistanlah recruit orang baru.
Jangan sesekali salah menyalahkan.
Mungkin rezeki dia tak ngam dengan produk kita.
Bukan sebab produk kita tak bagus.

Cuba kira berapa juta populasi penduduk kat tempat kita tu?
Setakat yang krik2x tak sampai 10 orang tu, tak payah nak touching sangat lah!

Adatlah tu . Nak success, jiwa kau kena sado!!
Dapat sesuatu ??
Ok dah! Dah!
Takmau down lama2x . Jom tebar duit



  


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.comon 12 November 2013