Saturday, 10 June 2017

Tip seeding


TIPS PERSONAL BRANDING
Nak tahu cara nak dapatkan sales menggunakan personal branding? Salah satu caranya adalah SEEDING.
Macam mana nak seeding?
🌷 Tentukan dulu product apa yang anda nak jual
🌷 Cari content yang sesuai untuk anda softselling
🌷 Tetapkan tempoh masa
🌷 Sediakan offer menarik
🌷 Hardsell dengan gembira

Takde idea nak cari content?
Senaraikan keyword penting yang berkaitan dengan produk anda. Dan buat posting berkenaan keyword anda itu.
Contoh keyword: Gebu
Contoh posting : 3 TIPS yang mudah untuk dapatkan kulit gebu.
P/S : Jangan lupa SHARE tau 😘
Boleh tolong kawan yang pecah retak seribu kepala sebab takde idea nak post apa kat facebook.



Waktu #PANAS untuk post status di facebook sampai jam dinding pun boleh berpeluh dua baldi :
8.00 - 8.30 pagi
1.00 - 2.00 petang
5.30 - 6.30 petang
10.00 - 10.30 malam

Ehh jangan lupa minum air masak banyak banyak! Hihi


3 jenis rempah ratus yang anda patut guna bila nak masak kari #KEJAYAAN yang umphhhh
🌶 Mindset yang betul
🌶 Usaha yang konsisten
🌶 Strategi yang bagus
Pagi pagi dah breakfast kari. Fuhhh berasap

FB azieattuara

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.comon 12 November 2013