Tuesday, 29 September 2015

~ Dahsyat Juga Ilmu Shirik 'Sihir'... ~ part 2

Label ni direka khusus untuk memuatkan emel-emel berantai (baca - yang baik2 saja ya) yang perlu dilupuskan sebab emel dah penuh okey. Emel ni dah lama, sejak tahun 2005 kot. Jadi, bolehla dari takda entry langsung kan?


Subject: ~ Dahsyat Juga Ilmu Shirik 'Sihir'... ~
 
Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua,di sini saya nak berkongsi pengalaman yang dialami oleh seorang cikgu, ini adalah kisah benar bukannya rekaan, dan diharap dapat beri kebaikan kepada semua, satu malam cikgu tersebut terjaga dari tidor dan didapati anaknya yang berusia dalam lingkungan 4 tahun tiada, cikgu tersebut cari anaknya dalam rumah tapi tak jumpa, kemudian dia telefon seorang ustaz dan beritahu apa yang telah terjadi, sebagai iktiar ustaz tu pesan jangan buka pintu atau tingkap rumah sehingga azan subuh.
 
cikgu tersebut ikut apa yang dipesankan oleh ustaz tadi, bila selesai sahaja azan subuh didapati anaknya sedang tidur di tempat tidurnya. kemudian dia telefon kembali ustaz tadi dan beritahu anaknya dah dijumpai. ustaz tersebut bagi tahu itu kerja orang yang guna sihir untuk menculik budak-budak kecik, dan sekiranya pintu atau tingkap dibuka maka hilanglah budak tersebut.

dengan ini agar kita semua berjaga-jaga dengan apa yang terjadi, jangan panik, banyakkan berdoa. sekiranya terjadi perkara sedemikian diharapkan agar tidak membuka pintu atau tingkap sehingga azan subuh kerana
ianya masih di dalam rumah, melainkan pintu atau tingkap rumah yang telah terbuka.
 
Diharapkan menjadi panduan dalam kehidupan kita yang semakin mencabar.
 
Wasalam. 


 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.comon 12 November 2013