Wednesday, 13 November 2013

cek whatsapp anda :)


Ok, sila cek phone masing2.

Untuk pengguna Samsung khususnya, sila ke whatspp, setting, account, payment menthod. So keluarlah benda alah ni iaitu tarikh luput servis whatsapp kita. Disediakan berapa nak bayar, setahun? 3 tahun? atau 5 tahun?

Yang untungnya pengguna Iphone, sebab dia bayar lump sum masa nak install je, lepas tu 'lifetime'. Berbahagialah mereka.

Jadi, bagi mereka yang masih nak gunakan Whatsapp, sila buat bayaran gitu (menerusi paypal) atau kalau nak guna free yang lain masih boleh guna Line, Viber, Tango, Wechat dan BBM pun sekarang sediakan juga yang free (walaupun anda bukan pengguna blackberry)

Tapi ramai yang prefer whatsapp sebab simple, tak serabut, kan?
mana ada benda free sekarang..hehe


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.comon 12 November 2013