Saturday, 27 May 2017

Fidget Spinner murah - 2nd batch

Fidget spinner murah 
Sampai lagi. Yahoo! :)
Takdalah banyak macam orang lain, tapi adalah skit2.
So, inilah gambarnya, saksikan k


Yang ni basic- besi. Ingat lagi masa Pesta Buku dalam end april, kami beli spinner plastik ja pun, RM10. Ya lah, masa tu baru2 lagi. Tapi bila sampai ni. Wah! hebat doe. Dan aku jual lagi murah dari orang lain tau.

Hand Spinner, kaler dia smart kan. Biasa budak2 akan tanya berapa minit pusing. Haisy! Manalah makcik tahu anak oii. Terpaksa suruh anak pusing nak tau baper minit.

Yang ni lawa, glow in d dark gitu. Akak jual murah je dik. Kalau kat on9 lain, mau RM25, dapat beli mee bandung buat buka posa jadilah. Hiks

Yang ni paling popular. Kalau kat ig, akak tengok depa jual RM40, tapi ni jual murah ja, janji laku dik non.
Fidget Spinner Murah
Boleh wasap sis 011-3276 3291 k

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.comon 12 November 2013