Wednesday, 17 May 2017

WAHM xperience?

Working at home mother (WAHM)
Belum boleh dikatakan WAHM sepenuhnya lagi
Sebabnya belum dapat order menggunung macam peniaga yang lain
Yalah, mereka tu kebanyakkan at least setahun - 5 tahun bisnes on9, tapi aku start, pastu stop, pastu nak start balik. Haisylah.

So apa yang dikatakan xperience? Dok rumah, masak,  tunggu anak balik, mandi, lunch, borak2 dengan dorang, ada masa ajar anak sendiri - kalau tak biasa suh kakaknya ja tengok adik. (sedey kan? keja lewat malam), kesihatan pun lebih terjaga, cuma income ja belum ada. Haha

So, enjoy selagi boleh sambil merancang2 apa sahaja yang boleh.
Janji dan tak terikat dengan bos,
dah tak takut kat deadline
dah tak sakit kepala kalau tetiba bahan tak siap
Buat untuk diri sendiri sahaja

Yalah, umur dan berapa kan?
Kena jaga kesihatan
Doktor kata jangan stres
Nanti benda tu datang balik.
So kita enjoy apa adanya k.

2007, 10 tahun yang lalu. Mereka sungguh comel. Sekarang dah besar, budak sekolah lagi. Kena ada baby lagi nih. hihi

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.comon 12 November 2013