Sunday, 21 May 2017

Shawl murah


Shawl Murah
Nak2 bulan posa ni, semua sis kasi murah2. Hihi
Senang nak clearance sale terus, baru boleh topap baru k!

Sila dm sis if minat k
Model ni memang lawa dik

RM10 ja, dengan semua ciri yang superb meletups, sapa tak nak kan?

Purple ni pun lawa okey baby

Siap buat poster Hari Guru lagi uols



Disebabkan Instant shawl ni ukurannya besar, so boleh ekjas labuh macam ni, atau atas bahu macam pic bawah
Sweet kan? Tutup dada lagi

 

Instant shawl murah, RM10 ja

Nama model ni meera, pandang tak jemu k. Siap masa shooting tu kata dia mekap sendiri tak cantik. Haisy, orang lawa, tak mekap pun lawa dik non

Hijau sweetnya, macam Sunsilk k

Double loop instant shawl
Shawl murah yang sangat murah okey, Bawah harga modal ni. Eh! terbuka cerita laks. Ada beberapa helai lagi setiap warna sis nak clearkan. Hihi

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.comon 12 November 2013