Sunday, 21 May 2017

Ulang tahun ke 40 Star Wars

Nak gi lunch kat Seoul Garden di Sunway Pyramid, ada lak pameran & exhibition kat 2 ruang legar Sunway berkenaan Star Wars. Menarik tul, so sis pun tumpang sekaki untuk snap gambar bagi bahan blog.

Lain sungguh rasanya - biasa tengok2 camtu saja, sejak 2 menjak jadi blogger, kena lebih rajin snap semua benda. Ya lah, kan takda bahan lak. Jadilah dik non

Macam2 aktiviti ada


Inilah rupa bentuk mainan Star Wars dolu2, tak detail macam sekaranglah

Watak diterjemahkan kepada realiti

Wayang kulit pun ada, kreatif kan?

Panel tengah berbicara

Yang ni kreatif, dari lego

Miniature

Dari lego lagi

Karektor Star Wars

Kapal perang

Sapa yang tengok sis tu? hihi


Baju2 karektor perempuan

Boleh beli sekali

Taraaa

Pop

Barang dari Royal Selangor u, mestilah mewah

Lagi


Leka main benda alah ni sampai nak repeat

Krew siap bagi demo camna nak main benda alah ni

Masa kami pi, takda orang main lagi

Hot Wheels pun turut join


Qimi dengan askar

PS4  

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.comon 12 November 2013