Friday, 19 May 2017

Fidget Spinner murah

Ehem....
Fidget Spinner Murah
Walaupun dikira agak terlambat dari trend
Tapi takpalah, dari takda langsung kan?
So, sis sedang menjual Fidget Spinner yang dibeli terus dari China.
InsyaAllah harga leh dapat murah berbanding seller lain.

Ada orang tanya, apa tu? Sis dulu pun macam tu, tak tau. Anak2 kata untuk hilangkan stres. Hai? Budak sekolah pun dah tau stres?😲

Ikut cerita asal, ia direka khas pada individu (so bukan budak saja ya) yang suka fidget (gigit) benda macam pen,kuku dll. Dengan benda ni dia akan lupakan habit tu dan bagi fokus pada satu2 perkara.
Tapi dengan penciptaan kepada individu sebegini, ia dah jadi games yang buat budak leka & trending lak dah.

Sis punya yang metal, so dia berat & lagi syok nak dipusing gitu.
Eh! Nak order? Dm ja 011-32763291
Taraa....

Ni yang paling basic, tapi sis tengok kat IG lain semua lagi mahal.

Yang ni ada lampu k. Cantik sangat

Ada 2 range spinner, harga pun beza2 k

Lawa juga, siap ada kotak lagi uols

Smart kan? Kalau takda orang beli, sis punya ja lah. Haha

Button. smart juga u. 





Fidget Spinner Murah

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.comon 12 November 2013