Friday, 18 October 2013

nak tempah blog cantik

Gitue,
Memanglah boleh buat sendiri, tapi hasil yang ada so-so je lah.
Aku boleh je buat mp3, kalendar, letak iklan nuff nang, banner header, life traffic dan lain-lain, tapi tak menarik, langsung tak interaktif...nak tengok sekali lagi pun lemah.

Dahla sekarang tengah bersemangat nak cantikkan blog, tengok lak blog lain2, ya Ampun, penuh warna-warni! Mostly ada doodle dan kaler pink. Pergh! bila tengok profile, semuanya remaja hokey, 18, 19, 21 tahun, kebanyakkannya pelajar lah. So aku percaya, mereka banyak masa dan penuh dengan energy untuk buat yang terbaik.

Setelah aku google, adalah beberapa yang boleh tempah nanti, dah terbayang2 dah ni blog ku bertukar rupa. Hehe..
Antara blog yang aku maksudkan ni, comel tau skin blog nya

http://izza-sakura.blogspot.com/p/portfolio.html

http://www.cikkmira.com

http://storyofopahgedikk.blogspot.com/p/tempahan-edit-blog.html

dan macam2 lagi kt google, tinggal search saja.

Tapi tengok q kat dorang ni pun, ramai juga. Pergh! harapnya berjayalah dapat apa yang dicitakan.

Wish me luck!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.comon 12 November 2013