Friday, 25 October 2013

This is Kota Bharu

Terlebih rajin nak post entry lak malam ni, walaupun jam dah 12.10pagi. Pergh..Kat luar hujan lebat lak, kat dalam bilik semua dah lena tido. Tinggal aku jah sorang2 ni.

Nak citer pasal separuh akhir Piala Malaysia, Kelantan lawan ATM second game. Memang separuh masa pertama, dah ketinggalan 0-2. Aku dah tak nak tengok (kononnya) sambil layan Mia, sambil telinga dengar pengulas bercakap.

Dah habis separuh masa pertama, pun takleh watpe. Gendang dah bunyi macam2 dah. Masuk masa kedua pun, takde apa2 lagi kecuali serangan dua2 team. Hmmmm....

Tinggal 20minit, aku rasa nak of je tv, tapi hati kata, mesti ada keajaiban. Sambil layan2 fb, Farhan jaringkan gol. Tu pun dalam 10 minit terakhir. Mula2 Fakri pahtu Piya. Agregat 4-3 untuk 2 game...Hehehe..Nok kato guano demo? This is Kota Bharu




dyan eaza - ke final kito. Sek2 kito jange pecoh

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.comon 12 November 2013