Monday, 24 July 2017

September 2002 - isu 15

Ada pun isu ni, tersorok skit, gitue

Paula Malai Ali
Fiona - lawa kan, lepas kuar pengantin, reporter remaja minta contact dia, terus buat cover u. Dia sebenarnya adik Catriona Ross, tapi dia tak minat sangat modelling dan berlakon. Sempat berlakon iklan tak silap
Tak silap, dia ni pun pelakon gak. Maklumlah ruangan baru. buka untuk pembaca, tapi seba 1st batch, so amik la famous dulu
Gitu, walhal penulis pun tak ikut. haha

Alat mekap

Seronok interview orang lama2, siap masak macam2 untuk aku yang datang dengan photo ja


Adik Lubis House
Nur again

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.comon 12 November 2013