Tuesday, 25 July 2017

Pengantin Nov 2002

Gena setahun bergelar wartawan Pesona Pengantin
Glam ya
Seronok pun ya
Cita2 tu tercapai sudah. Hihi
Kat sini cuma sebahagian majalah, aku buh yang aku buat saja, tu pun tak semua. Hiks

Tema - Pengantin Remaja dan Pengantin Matang - Tu yang Fiona yang last issue dengan Kuza digandingkan
Ni masa out station kat PD, yang outstation tu. Model laki tu Amin Hayat. Pastu aku jumpa apps kat phone, mosaic, so terus edit kat phone, lagi senang, kelemahannya ialah terpaksa mosaic muka sekali sebab phone kan kecik, nak edit. Haha. Sabar ja lah korang

Aduyai, habis semua muka kena mosaic. Sabar ja lah. 4 muka surat

Artikel, baca yang bawah dulu ya
Baca yang ni baru baca atas ya


Butik Alinas


Boleh tau fasal fabrik



Ada dalam 6pages pasal sirih junjung
Ingat lagi masa nak kawin, dok belek sirih junjung ni lah, nak buat sendiri, haha, jadi weh! Kita yang tengok sendiri so senangla nak canai idea tu



Add caption

Add caption

rasa dah snap artikel awal tapi tak terload, so pasrah!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.comon 12 November 2013