Monday, 31 July 2017

Februari 2003

Beberapa hari tak update sebab balik kampung, tolong urusan sepupu, penat weh! Berarak pastu sambut menantu. Haha, pastu ingat kena update sampai siap gaks. Dan perlu diberitahu sekali lagi, apa yang dipapar sini cuma yang penulis buat, bukan menggambarkan keseluruhan majalah. Ok caiyok2

Umie Aida - 14 tahun lalu, sama kan mukanya? aku memang suka lakonannya, hebat sangat, first drama - anak angkat.





Lagi assigment di A Famosa Melaka - ya, kami takleh buat skit, semua masa perlu digunakan semaksimun mungkin okey. Jadi, takdalah kerugian masa, wang ringgit yang digunakan, bahan pun dapat
model ni pun ke mana dah agaknya :)
Mr.Vijay - anak Mr.Binwani. Mewah deko nya
Yeay, iklan Nur kat sebelah, cam tau2 ja 5 tahun lepas tu ke sana. Eh!
Kain shantung
Wedding planner dolu2, sekarang ada lagi tapi yang mudo2 la kan
Zulfazli & Radzuwan Radziwil
Artikel bersama teman2
Dulu2 ramai yang suka buat step by step ni. aku pun suka tapi takdalah nak buat sendiri. Tapi masa dorang buat tu dok perati lah. haha
Hantaran cantik, fotografi pun sweet ja
Bhangra - 3 page
Dulu2 siap ada buku khas pasal beauty ni, translate & adaptasi ikut kesesuaian

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.comon 12 November 2013