Sunday, 23 July 2017

Oktober 2002


Tak jumpa lak sept,
sabaq naa, nanti akak cari

Sebelum korang kecam macam2, memang baju ni agak seksi tapi dia sebenarnya ada lining kat dalam, tapi lining skin colour, baju Bill Keith, so maafkan lah di zaman itu. So, akak buh belon ya
Sweet iklan Nur dalam majalah Pesona Pengantin. Ini adalah edisi pengenalan berharga RM1


Gitue



Pakcik ni ada lagi tak?






Selera kan tengok gambar ni, kalau shooting yang ni, biasanya kami akan request nak apa2, sebab dia bertema kan? so kena bagi tempoh pada pembuat hantaran itu

Kalau sebutan sekarang socialite lah ni, owner Kuih kat KL Sentral, tu lah wartawan dulu2 tak simpan contact, kalau tak mesti dia ajak gi open housenya. Haha







Jauh weh butiknya, bayangkan dulu2 pi dengan Kancil opis, dahla jauh fasilitinya tak macam sekarang, lagi jauh rasanya, Fuh! Bila dah tengok siap. seronok
Buat hantaran sendiri

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.comon 12 November 2013