Friday, 21 July 2017

Pengantin Mac 2002 - isu ke9


Guna scanner
Lagi mudah
Kononnya
Gasakla korang nak load sebab besar sangat gambarnya. sekeping adalam 15mb kot!.
Haha
Cantik tak cover ni? Ehem





Kak Ell aka editor yang menyelaras, aku yang assist sambil interview. Mataku biru macam mata Mary dah wei!.

Tak susah nak interview sebab model memang disiplin lah. compare dengan segelintir artis. Mostly dorang pendiam, so pandai2 lah nak korek citer camna. Makanan kegemaran ikan, salad u, tapi ada gak yang tak diisi. Ops!

Mahal2 weh aksesori begini. sebab nak bagi nampak gah kan. Kalau mak2 kita tengok mutiara ni, eleh, bagi free pun takmo. Haha
Macam2 tau ja esok aku nak kena gi kelas manik. Hiks, kena interview lah jenis kain hapa dan sebagainya. Kira ni projek khas klien bayar lah. Lagi nampak sebiji2 compare pakai kat model kan? Masing2 ada modus operandi





4 pages coverage tapi snap cover ja. tak larat nak scan semua. berat




Interview Pakar Feng Shui dan pakar kaligrafi - kerlas akak kan

Sila baca penulisan 15 tahun dahulu. Haisy, akak dah tua sangat rasanya

Interview Prof Khoo Kay Khim di rumahnya. Wow! Seronok. Bacalah ya, dah scan ni, so lagi detail ok

Seronok dapat tahu kepelbagaian bangsa, budaya dan adat orang lain2 kay. Check it thout.





Yang ni lak, interiew Pegawai dari Kedutaan Mesir di Malaysia. Agaknya dia pun dah pencen.

Tourism as usual




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.comon 12 November 2013