Monday, 31 July 2017

Mei 2003

Isu Mei & tak jumpa Mac & April
Haha, takpa, kita buh mana yang ada
Nanti kalau jumpa kita buh lain naa
Konsep Muhibbah
Tak silap, ni cover kedua penulis buat. Memang kami nak bagi muhibbah tu, jadi setiap pengisian kena ada ketiga2 kaum nih kan? Yang dua tu Ratu Cantik, yang tu Emilia Rosnaida (adik ipar AC Mizal) tapi masa tu dia belum berlakon lagi. Kenapa tak Ratu Cantik gak? Sebabnya Melayu tak join pertandingan tu, so Kak Emma cadangkan amik muka baru, gitue, tapi memang pose Ratu Cantik lawa lah kan? Sebab dorang belajar cara2 pos gini
Edit la mana yang patut. Semuanya baik2 belaka, tak diva
Lawa, cantik semua
See, semua kena buat 3 bangsa gitue, props agak unik. Haha, toksah dok gelak sangat lah
Masa ni ayat memang kena bunga2. Eh! silap, bukan masa ni, ayat Pesona Pengantin memang kena bunga2 sebab darah manis katakan
Ruangan pembaca, maaplah terpaksa edit
Ini betul2 klasik nya mekap. Dah tu kata mekap yang melambangkan bangsa
Pushpa, batch Anahita Dewi Remaja
Edit - sebab dulu2, mak andam dia pakai benang untuk bagi clear muka, jadi senang mekap lekat di muka. tapi aku rasa sekaang ppun buat gak. Lagi lah pakai laser semua bagai. So soalnya ia ikut zaman
Baru tau adat semua ni kan? Kalau tak, tak tahu, tapi tu lah, orang sekarang nak tau ke perbezaan adat & budaya orang lain2? Gtue
Pegi wedding ni. meriah nau
Nur :)
Artikel bersama rakan

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.comon 12 November 2013