Saturday, 22 July 2017

Julai 2002

Aniversary pertama



Anuar Zain & host tv yang popular ketika itu. Iras Sheila Majid



Buat shooting di Avilion Port Dickson, siap bermalam kat sana lagi. Cantik weh kat sana. Oklah, merasa out station di sana. Tu yang kena buat sampai 4 photo shoot uols. maksimunkan penggunaan masa
lupa nama model ni. tapi popular la


La Diva, pelakon pompuan ni tak silap asal singapore. Yang laki tu sani salleh - 5ms
Nampak tak kat luar tu. Malam kan? Gigih sampai ke malam shooting kat cafe Avilion PD uols, model pun kami bagi bilik ok. Kenal tak lelaki tu? Dia lah Amin Hayat, presenter TV9. Tak silap masa ni usianya belasan tahun - 5ms
Ni kawanku yang buat, kisah kahwin Rafidah, tak silap masa ni dia masih menteri
Lepas shoot cover, shoot solo lak. Mata celik ja, maklumla muda belia lagi kan - 5 ms

Assigment ni memang susah, sebab nak kena pinjam baju retis, bawa dan shoot kat studio.  pi umah Ziana Zain dan lain2, share dengan assist editor, cik pah

 Pi umah Kartina (baju dia paling cantik, beli pun 8 ribu u,


Nama pun isu bumper, so tebal lah, pink n purple popular dari dulu ya


Isu khemah juga diangkat, shooting tengah panas
Macam2 kad kawin kan
Fresh flower
Wedding - 4ms

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.comon 12 November 2013