Friday, 21 July 2017

Pengantin Januari 2002

Pembuka tirai 2002
Isu ni aku banyak artikel panjang
My forte

Setiap tahun mesti ada muhibah gitue. Semua ni model ni



Cuba teka sapa ni? Hihi - Nora Danish kay, 15 tahun dahulu, kecik molek ja orangnya, muka sama ja



Photoshoot Habib Jewel, pegang & sentuh rantai berlian yang mahal2 itue, tapi masa photoshoot ja lah, takda lah nak beli


Interview Pengurus Besar ja, bukan owner
Cover depan topik bulan ini. Dari Pesona Pengantin aku belajar bahawa memilih gambar yang cantik sangat penting untuk menangkap mata pembaca untuk terus lekat.




Aku penah jumpa rupanya Ustaz Roslan Mahamed ni. Popular ni, aku selalu follow dalam Halaqah 2016. Tapi dulu takdalah nak selfie bagai, kamera pun filem lagi hokey. Manada digital lagi. Phone? Nokia sabun kot time ni.


Yang pakai kopiah tu kaunselor dan kanan korang mesti kenal - Michael Biro Aduan MCA - popular betul dia dari dulu sampai sekarang. Pi interview dengan LRT ja. Walau tak hebat macam sekarang, assigment siap juga dik
Ingat lagi, interview Nurul kat restoran apa. Kulit dia cantik, eksotik. Takyah nak putih gebu gebas sebab bagi aku banggalah dengan kulit yang sedia ada, hitam eksotik ok, cuma kena jaga kulit supaya lembut la
nampak iklan kanan tu? Rita Rudaini & Sani Salleh (sekarang bas Sani) kerlas kan mereka
so, apa alasan anda yang masih bujang?
Ada lagi ke orang pakai sirih gi minang? hmm
Dato Shah Reza. Kalau jumpa sekarang pun mesti dia tak kenal u.


Shooting keris kat Muzium Negara ko, mampu? Haha






Hubungan dengan pengantin dulu sangat baik. Lagi lah SMS dolu2, takda blue tick. Eh!
Antara artikel yang aku sukai sebab interview pegawai dari Kedutaan Filipina. Gigih kan korek cara perkahwinan mereka. Macam2 pengalaman rupanya.
Sambungan. Yang Detik Indah Itu memang top. maklumla mana ada media sosial masa tu
Tourism

Pakar Urologi, PPUM, Profesor Azad Hassan Abdul Razack - kerlas kaklong interview fasal Kanser 15 tahun dahulu lagi. Gambarnya? Kan dah bagitau dolu2 yang Pengantin memang kena simbolik, so paham2 sendiri lah ya.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.comon 12 November 2013